طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي توليـد تافي و شكـلات

دسته بندي : کارآفرینی » تولیدی
خلاصه طرح


موضوع طرح : توليد شكلات و تافي

ظرفيت : 600 تن در سال

سرمايه گذاري كـل: 8/1488 ميليون ريال

سهم آوردة متقاضي: 8/158 ميليون ريال

سهم تسهيلات: 1330 ميليون ريال

دورة بازگشـت سرمايه: هجده ماه

ميزان اشتغالزايي : هجده نفر






مقدمــه :


شكلات كاكائويي و تافي به عنوان ماده غذايي انرژي زا و مصرفي مي‌باشد كه بيشتر بعنوان تنقلات مصرف مي‌شود. شكلات و تافي در شرايط عادي محيط دو ماه ماندگاري دارد.چنانكه بيش از يكسال در انبار بماند خواص و كيفيت خود را از دست مي‌دهد. انبار محصول شكلات و تافي بايستي داراي جريان هواي مناسب بوده، انبار شكلات بايد با رطوبت نسبي 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتيگراد مي‌باشد. تحت شرايط مذكور شكلات بمدت 6 ماه با كيفيت خوب باقي خواهد ماند. به طور كلي شكلات بايد در درجه حرارت هاي پايين نگهداري شود.
چنانچه اين محصول با نسبت درصدهاي لازم در فرمول توليد شود رقيبي براي كالاهاي مشابه خارجي مي‌باشد و همچنين مي‌تواند جهت صادرات در بازارهاي خارجي منطقه استفاده گردد.
دانه هاي كاكائو ممكن است از نظر اسانس به دو گروه اصلي تقسيم شوند گروه اول شامل دانه هاي قوي از نظر اسانس بوده و گروه
دسته بندی: کارآفرینی » تولیدی

تعداد مشاهده: 6915 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:19 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل پشتیبانی 24 ساعته : 09909994252